Opskrift – Grillet kyllingesandwich med ost

Opskrift af Enkel mat hemma, madskaber
I denne lækre sandwich bruger vi grillet skåret kylling, Philadelphiaost, snackpaprika, cocktailtomater og revet ost.

Ingredienser – 4 portioner (tid: ca 20 min)

    Grillet kyllingesandwich:

  • 2 kyllingefileter
  • Santa Maria Chicken & Steak-krydderi
  • 8 skiver Jättefranska eller brød af valgfri slags
  • 1 lille pakke Philadelphiaost
  • 10 cocktailtomater
  • 1 snackpaprika
  • Revet cheddarost
  • Revet Västerbottenost

Sådan gør du

  1. Krydr kyllingefileterne med olie og Santa Maria Chicken & Steak.
  2. Grill kyllingefileterne på medium varme under lukket låg, indtil den tykkeste del af kødet når en indre temperatur på 72° (du kan slukke for varmen, når kyllingen når 70-71° og lade den stå et stykke tid, det er vigtigt ikke at grille for længe, så kyllingen ikke bliver tør).
  3. Skær kyllingefileterne i tynde skiver.
  4. Skær cocktailtomater og paprika i skiver.
  5. Rist brødskiverne et minut på hver side på grillen.
  6. Læg en stegepande på grillristen med brødskiverne ovenpå.
  7. Smør Philadelphiaost på brødet og læg de skivede kyllingefileter, tomat, paprika og ost på.
  8. Grill sandwichene på høj varme med lukket låg i et par minutter, så osten begynder at boble og får en fin farve.

SE FLERE GRILLOPSKRIFTER