
Kremet oksefilepasta på stegepande
Portioner: 4 | Tid: ca. 40 min
Opskrift – Kremet oksefilepasta på stegepande
Opskrift af The Real CG laver mad, madkreatør
Forkæl dig selv med en cremet oksefilepasta – en luksuriøs ret, der passer perfekt til at lave på stegepanden. Her blandes mørt oksekød med en fyldig flødesovs og nykogte pasta.
Ingredienser – 4 portioner (tid: ca. 40 min)
- 300 g oksefilet
- 500 g pasta
- 1 gul løg, hakket
- 2 fed hvidløg, hakket
- Tørrede traktkantareller, som er lagt i vand
- 3 dl fløde
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk sjøguldsfond
- 2 spsk soja
- 1 dl revet parmesan
- Persille
- Salt
- Peber
- Olivenolie eller smør
- Basilikum
- Balsamicoeddike
Sådan gør du
- Skær oksefileten i strimler.
- Kog pastaen efter pakkens anvisninger.
- Tænd gasbrænderen og sæt den på højeste temperatur.
- Steg svampene i olivenolie eller smør, indtil de har tabt væsken.
- Tilsæt løg og hvidløg. Steg indtil det bliver gennemsigtigt. Sæt det til side.
- Læg oksefileten på panden. Steg indtil den er gennemstegt. Krydr med peber.
- Læg svampene og løget tilbage på panden.
- Hæld fløden, fonden, dijonsennep, soja og parmesanost på og rør rundt. Sænk varmen til middelvarme og lad det simre i et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Bland oksefiletblandingen og pastaen direkte på stegepanden på lav varme. Top med basilikum, revet parmesanost og balsamico.
Server!

Oksefilepasta blandes på Timsfors Stegepande.

Oksefilepasta klar til servering.