Opskrift – Kremet oksefilepasta på stegepande

Opskrift af The Real CG laver mad, madkreatør
Forkæl dig selv med en cremet oksefilepasta – en luksuriøs ret, der passer perfekt til at lave på stegepanden. Her blandes mørt oksekød med en fyldig flødesovs og nykogte pasta.

Ingredienser – 4 portioner (tid: ca. 40 min)

  • 300 g oksefilet
  • 500 g pasta
  • 1 gul løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • Tørrede traktkantareller, som er lagt i vand
  • 3 dl fløde
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk sjøguldsfond
  • 2 spsk soja
  • 1 dl revet parmesan
  • Persille
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie eller smør
  • Basilikum
  • Balsamicoeddike

Sådan gør du

  1. Skær oksefileten i strimler.
  2. Kog pastaen efter pakkens anvisninger.
  3. Tænd gasbrænderen og sæt den på højeste temperatur.
  4. Steg svampene i olivenolie eller smør, indtil de har tabt væsken.
  5. Tilsæt løg og hvidløg. Steg indtil det bliver gennemsigtigt. Sæt det til side.
  6. Læg oksefileten på panden. Steg indtil den er gennemstegt. Krydr med peber.
  7. Læg svampene og løget tilbage på panden.
  8. Hæld fløden, fonden, dijonsennep, soja og parmesanost på og rør rundt. Sænk varmen til middelvarme og lad det simre i et par minutter.
  9. Smag til med salt og peber.
  10. Bland oksefiletblandingen og pastaen direkte på stegepanden på lav varme. Top med basilikum, revet parmesanost og balsamico.

Server!

Oksefilepasta blandes på Timsfors Stegepande.

Oksefilepasta klar til servering.

SE FLERE GRILLOPSKRIFTER